top of page
Oxyfresh Crate & Cage Cleaner

Oxyfresh Premium Cage & Crate Cleaner

Puhdistussuihke lemmikkikotiin

Monipuolinen puhdistussuihke puhdistaa lemmikkien häkit ja vessalaatikot. Suihkuta ja pyyhi tahrat pois. Puhdistussuihke tehoaa hyvin myös pinttyneisiin ulostetahroihin ja likaan kovilla pinnoilla. Ei sisällä valkaisuaineita, alkoholia, väriaineita eikä parabeeneja.
Sopii myös lintujen, hamstereiden, käärmeiden ja frettien häkkien puhdistamiseen.

Koko 473 ml.

Ovh. 24,90 €

Oxyfresh raikastaa lemmikkien tilat tuossa tuokiossa!

Oxyfresh Crate & Cage Cleaner on tehokas ja turvallinen puhdistusaine lemmikkien häkkien ja vessalaatikoiden siivoukseen. 

  • PUHDISTAA – Puhdistaa niin lemmikkien tuoreet kuin myös pinttyneemmät sotkut.
     

  • POISTAA HAJUT – Oxyfresh-puhdistusaineen sisältämä patentoitu Oxygene® ei peitä koiran tai kissan jättämiä hajuja keinotekoisesti, vaan eliminoi ne tehokkaasti. 

  • HAJUTON – Hajusteeton puhdistussuihke sopii myös allergiakotiin. Ei sisällä  hajusteita tai valkaisuaineita. Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh-tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. 

  • LUOTETTAVA – Oxyfresh on eläinlääkäreiden suosittelema jo yli 25 vuoden ajan.​​​

 

Käyttö

Suihkuta kohteeseen ja anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja pyyhi kostealla mikrokuitupyyhkeellä. Huuhtelua ei tarvita.

Koostumus

Water/Aqua (vesi), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Potassium Phosphate (kaliumfosfaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidi), Chlorophyllin-Copper Complex (klorofylliini-kuparikompleksi).

Vegaaninen.

Valmistusmaa USA.

Käyttäjien kokemuksia

bottom of page