top of page
Oxyfresh Premium Pet Care Kasvattajaohjelma.png

Kasvattajaohjelma koirien ja kissojen kasvattajille

Emon ja pentujen hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää ja me haluamme auttaa siinä! Tarjoamme vastuullisille koiran ja kissan kasvattajille mahdollisuuden liittyä mukaan Oxyfresh Premium Pet Care Kasvattajaohjelmaan. Valitsemme ohjelmaan mukaan yhteensä 20 kasvattajaa.

Edut kasvattajalle

  • Monipuolinen Oxyfresh-tuotepaketti emon hyvinvointiin sekä pentukodin raikkaana pitoon.

  • Pentupakettiin hampaidenhoitotuote ja huomattavat ostoedut.

  • Ostoedut myös kasvattajan omiin tilauksiin.

  • Olet mukana edistämässä koirien ja kissojen hyvinvointia ja saat hyödyllistä tietoa. 

  • Näkyvyys verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Julkaisemme listan valituista kasvattajista verkkosivustollamme ja nostamme kasvattajia esille viestintäkanavissamme. 

  • Oikeus käyttää saamiaan Oxyfresh Premium Pet Care Kasvattaja-tunnisteita ja -kuvia kasvattajan omassa viestinnässä, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Säännöt ja ehdot

1. Valitsemme mukaan rajatun määrän Suomessa asuvia ja Suomessa rekisteröityneitä vastuullisia kasvattajia. Koirien kasvattajalla tulee olla Suomen Kennelliiton ja kissojen kasvattajalla FIFen hyväksymä kennelnimi. Tarkistamme tietojen oikeellisuuden ja kasvattajan sopivuuden ohjelmaamme. 2. Kasvattaja ei saa myydä eteenpäin Kasvattajaohjelmasta saamiaan tuotteita tai laittaa ostoedulla saamiaan tuotteita jälleenmyyntiin. Ostoedut ovat käytettävissä  ilman päällekkäisiä alennuksia maahantuojan verkkokaupassa tai noutomyynnissä. 3. Kasvattaja voi myös hakea Oxyfresh-tuotteiden jälleenmyyjäksi. 4. Kasvattaja sitoutuu käyttämään itse ja suosittelemaan Oxyfresh-tuotteita omille kasvateilleen sekä kertomaan Oxyfresh-tuotteista omissa viestintäkanavissaan, esim. sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuilla.  5. Kasvattajan nimeä, kennelnimeä sekä valokuvia voidaan käyttää viestintäkanavissamme. 6. Kasvattaja sitoutuu ilmoittamaan yhteystietojensa muutoksesta. 7. Arvioimme säännöllisin väliajoin kasvattajan sopivuuden ohjelmaamme ja tarvittaessa voimme irtisanoa yhteistyön ja kasvattajan osallistumisen ohjelmaan. 8. Mikäli kasvattajan toiminta on epäeettistä tai Oxyfresh-brändin vastaista, meillä on oikeus irtisanoa kyseisen kasvattajan ohjelmaan kuuluminen. Tällöin kasvattajan on välittömästi lopetettava viestinnässään kaikkien Oxyfresh Premium Pet Care Kasvattajaohjelman tunnisteiden ja kuvien käyttäminen. 9. Pidätämme oikeuden muuttaa kasvattajaohjelman sisältöä, etuja ja ehtoja. Olennaisista muutoksista pyritään ilmoittamaan hyvissä ajoin etukäteen. 10. Kasvattajaohjelman tarjoaa Oxyfreshin virallinen maahantuoja LuppaSoppi Oy. Ohjelmaan ei voi osallistua ilman LuppaSoppi Oy:n suostumusta. Voimassa 01/2023 alkaen.

bottom of page