top of page
Oxyfresh Ear Cleaner Koiran ja kissan korvanpuhdistusaine

Oxyfresh Advanced Pet Ear Cleaner

Koiran ja kissan korvanpuhdistusaine

Ear Cleaner on hellävarainen ja hypoallergeeninen korvienpuhdistaja lemmikkisi korville! Liuottaa likaa ja vaikkua, poistaa pahaa hajua sekä rauhoittaa kutisevia korvia. Sopii koirien ja kissojen lisäksi kanin, marsun ja fretin korvien puhdistukseen. Puhdistaja on hajusteeton ja alkoholiton eikä jätä öljyisiä jäämiä. 

Koko 237 ml

Ovh. 24,90 €

Nopea apu lemmikin likaisiin ja kutiseviin korviin – ilman tahmaisuutta!

Hypoallergeeninen Oxyfresh korvanpuhdistusaine puhdistaa tehokkaasti ällöt korvavahat sekä helpottaa nopeasti korvien kutinaa ja ärsytystä. Alkoholiton koostumus ei kirvele eikä kuivata lemmikin herkkiä korvan kudoksia.

  • TEHOKAS – Hellävaraiset kasvipohjaiset ainesosat liuottavat tehokkaasti likaa, korvavaikkua ja korvapunkin eritteitä. Ehkäisee bakteerien kasvua.

  • HELPOTTAA KUTINAA – Nopeavaikutteinen koostumus rauhoittaa ärhäkänkin korvien kutinaa. Ei jätä öljyisiä jäämiä.

  • RAIKASTAA – Patentoitu ainesosa Oxygene® ei peitä hajuja, vaan neutralisoi pahat hajut ja raikastaa koiran ja kissan korvat nopeasti – muissa korvanpuhdistajissa ei tätä ole!

  • HELLÄVARAINEN JA HAJUSTEETON – Täysin hajusteeton, alkoholiton ja väriaineeton. Ei sisällä lemmikin mielestä outoja tuoksuja ja öljyjä. ​

  • LUOTETTAVA – Oxyfresh on eläinlääkäreiden suosittelema jo yli 30 vuoden ajan. Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh-tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. Jos olet jo kokeillut kaikkea muuta, suosittelemme kokeilemaan Oxyfreshiä! ​

Käyttö

Tarkasta koirasi tai kissasi korvat säännöllisesti viikottain. Terve korva on siisti ja hajuton. Jos huomaat hajua, likaa tai vaikkua lemmikkisi korvissa, puhdista korvat heti, näin ennaltaehkäiset korvatulehduksia ja hiivaa.

 

Kaada korvan koosta riippuen 5-15 tippaa Oxyfresh korvanpuhdistusainetta koiran tai kissan kumpaankin korvakäytävään. Korvien hierominen tyvestä tehostaa korvapuhdisteen vaikutusta ja irrottaa tehokkaasti korviin kertynyttä vaikkua ja likaa. Pyyhi lopuksi korvat puhtaalla, sormen ympäri kiedotulla vanulla.

 

Jos korvissa on runsaasti vaikkua, toista käsittely niin monta kertaa, että kaikki korvavaikku on poistettu. Käsittelyn voi uusia kuuriluontoisesti useampana päivänä peräkkäin, jolloin korvat puhdistuvat perusteellisesti.

Vinkki! Voit lämmittää pulloa hetken aikaa ennen käyttöä vaikkapa taskussa, jolloin lämmennyt korvanpuhdistusaine tuntuu miellyttävämmältä koiran tai kissan herkässä korvassa.

Eläinlääkärin hoitoa tarvitsevat korvien ongelmat  

Jos epäilet, että lemmikilläsi on korvapunkki, hiivaa, jos korvat märkivät, vuotavat verta tai ovat kipeät, lemmikki tulee viedä eläinlääkärin hoitoon. Korvanpuhdistusainetta ei tule käyttää tällaisten sairaiden korvien hoitoon. Korvakäytävään ei myöskään saa työntää vanupuikkoa tai muita esineitä, jotka voivat vahingoittaa tärykalvoa. Turvallisinta on puhdistaa vain se osa korvasta, joka on näkyvissä.

Koostumus

Water/Aqua (vesi), Decyl Glucoside (dekyyliglukosidi), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene®️ (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®️), Hydroxypropyl Methylcellulose (hydroksipropyyli-metyyliselluloosa), Potassium Phosphate (kaliumfosfaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidi), Methylparaben (metyyliparabeeni), Propylparaben (propyyliparabeeni).

Vegaaninen.

Valmistusmaa USA.

Käyttäjien kokemuksia

bottom of page