top of page
Oxyfresh Pet shampoo

Oxyfresh Advanced Pet Shampoo

Koiran ja kissan shampoo herkälle iholle

Lemmikkishampoo puhdistaa turkin hellästi ja tuoksuu kevyesti sitrukselle. Shampoo sisältää E- ja B5-vitamiineja sekä silkkisiä aminohappoja, jotka tekevät turkista pehmeän ja kiiltävän.

Koko 237 ml

Ovh. 24,90 €

Hyvästi takkuturkit – tervetuloa raikkaus, ilmavuus ja kiilto! 

Oxyfresh-shampoolla voit pestä kaikkien koirien ja kissojen turkit, myös pentujen.

Et enää tarvitse erillistä hoitoainetta, sillä shampoossa on hoitoaine mukana.

 • PEHMEÄ JA KIILTÄVÄ TURKKI – Pesun jälkeen koiran tai kissan turkki on kiiltävä, sileä ja terveen näköinen. Kevyt, raikkaan sitruunan tuoksuinen shampoo jättää lemmikkisi turkin ilmavaksi ja raikkaaksi. Eteerinen sitrusöljy antaa myös suojaa hyönteisiä vastaan.

 • RAUHOITTAA – E- ja B5-vitamiinien sekä silkkiaminohappojen kosteuttava vaikutus rauhoittaa kuivaa ja hilseilevää lemmikin ihoa.

 • RAIKASTAA – Oxyfreshin sisältämä patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja toisella hajulla, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti. Vastaavaa ei muissa lemmikkien shampoissa ole!

 • HELLÄVARAINEN – Neutraali pH sopii herkimmänkin lemmikin iholle ja usein toistuviin pesuihin. 

 • RIITTOISA – Oxyfresh-shampoo on erittäin riittoisa ja sitä voidaan laimentaa tarpeen mukaan.​​

 • LUOTETTAVA – Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh-tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. 

Käyttö

 1. Laimenna Oxyfresh-shampoo turkin likaisuuden mukaan.

 2. Kastele turkki lämpimällä vedellä huolellisesti ihoon asti.

 3. Levitä shampoota kauttaaltaan koiran tai kissan turkkiin ja vaahdota.

 4. Anna shampoon vaikuttaa 2-5 minuuttia, jonka jälkeen huuhtele huolellisesti.

 5. Toista tarvittaessa.

Koostumus

Water/Aqua (vesi), TEA-Lauryl Sulfate (TEA-lauryylisulfaatti), Cocamide DEA (kokamidi DEA), Cocamidopropyl Betaine (kokamidopropyylibetaiini), Fragrance (tuoksu), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Calcium Pantothenate (kalsium pantotenaatti), Citrus Medica Limonum Lemon Peel Oil (sitruunan kuoriöljy), Vinegar (etikka), Silk Amino Acids (silkkiaminohapot), Tocopheryl Acetate Vitamin E (tokoferyyliasetaatti E-vitamiini), Methylparaben (metyyliparabeeni), Propylparaben (propyyliparabeeni), DMDM Hydantoin (DMDM-hydantoiini), Chlorophyllin-Copper Complex (klorofylliini-kuparikompleksi), Citric Acid (sitruunahappo).

Valmistusmaa USA.

Käyttäjien kokemuksia

bottom of page