top of page
Oxyfresh Pet shampoo

Oxyfresh Advanced Pet Shampoo

Koiran ja kissan shampoo

Hellävarainen ja riittoisa shampoo jättää koiran ja kissan turkin uskomattoman raikkaaksi, ilmavaksi, pehmeäksi ja kiiltäväksi! Shampoossa on mukana hoitoaine. Miedosti hajustettu. 

Koko 237 ml

Ovh. 24,90 €

Hyvästi takkuturkit – tervetuloa raikkaus, ilmavuus ja kiilto! 

Oxyfresh-shampoolla voit pestä kaikkien koirien ja kissojen turkit, myös pentujen.

Et enää tarvitse erillistä hoitoainetta, sillä shampoossa on hoitoaine mukana.

 • PEHMEÄ JA KIILTÄVÄ TURKKI – Pesun jälkeen koiran tai kissan turkki on kiiltävä, sileä ja terveen näköinen. Kevyt, raikkaan sitruunan tuoksuinen shampoo jättää lemmikkisi turkin ilmavaksi ja raikkaaksi. Eteerinen sitrusöljy antaa myös suojaa hyönteisiä vastaan.

 • RAUHOITTAA – E- ja B5-vitamiinien sekä silkkiaminohappojen kosteuttava vaikutus rauhoittaa kuivaa ja hilseilevää lemmikin ihoa.

 • RAIKASTAA – Oxyfreshin sisältämä patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja toisella hajulla, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti. Vastaavaa ei muissa lemmikkien shampoissa ole!

 • HELLÄVARAINEN – Neutraali pH sopii herkimmänkin lemmikin iholle ja usein toistuviin pesuihin. 

 • RIITTOISA – Oxyfresh-shampoo on erittäin riittoisa ja sitä voidaan laimentaa tarpeen mukaan.​​

 • LUOTETTAVA – Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh-tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. 

Käyttö

 1. Laimenna Oxyfresh-shampoo turkin likaisuuden mukaan.

 2. Kastele turkki lämpimällä vedellä huolellisesti ihoon asti.

 3. Levitä shampoota kauttaaltaan koiran tai kissan turkkiin ja vaahdota.

 4. Anna shampoon vaikuttaa 2-5 minuuttia, jonka jälkeen huuhtele huolellisesti.

 5. Toista tarvittaessa.

Koostumus

Water/Aqua (vesi), TEA-Lauryl Sulfate (TEA-lauryylisulfaatti), Cocamide DEA (kokamidi DEA), Cocamidopropyl Betaine (kokamidopropyylibetaiini), Fragrance (tuoksu), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Calcium Pantothenate (kalsium pantotenaatti), Citrus Medica Limonum Lemon Peel Oil (sitruunan kuoriöljy), Vinegar (etikka), Silk Amino Acids (silkkiaminohapot), Tocopheryl Acetate Vitamin E (tokoferyyliasetaatti E-vitamiini), Methylparaben (metyyliparabeeni), Propylparaben (propyyliparabeeni), DMDM Hydantoin (DMDM-hydantoiini), Chlorophyllin-Copper Complex (klorofylliini-kuparikompleksi), Citric Acid (sitruunahappo).

Valmistusmaa USA.

Käyttäjien kokemuksia

bottom of page