top of page
Oxyfresh Pet Deodorizer Hajunpoistaja lemmikeille

Oxyfresh Advanced Pet Deodorizer Spray

Hajunpoistaja lemmikkikotiin

Hajunpoistajasuihke eliminoi epämiellyttävät hajut 60 sekunnissa! Käytä hajunpoistajaa kaikkialla missä on lemmikin häiritseviä tuoksuja: esim. matoista, häkeistä, hiekkalaatikoista, sohvista ja makuualustoista. Ei sisällä tuoksuja, joilla peitettäisiin hajuja = tuoksuton. 

Koko 473 ml

Ovh. 24,90 €

Lemmikkikodin tekstiilien ja huonekalujen tehokas raikastaja!

Oxyfresh Pet Deodorizer on myrkytön hajunpoistoaine, joka on kehitetty poistamaan lemmikkieläinten jättämät epämiellyttävät hajut.

  • NOPEA HAJUNPOISTO – Oxyfresh-hajunpoistajan sisältämä patentoitu Oxygene® ei peitä koiran tai kissan jättämiä hajuja keinotekoisesti, vaan eliminoi ne tehokkaasti jopa 60 sekunnissa. Ei minuuttien odottelua, vaan välitöntä raikkautta! 

  • MONIKÄYTTÖINEN – Raikasta matot, verhot, sohvat ja nojatuolit, sängynpatjat, lemmikkien makuualustat ja pedit, auton penkit ja matot...

​​​

  • LUOTETTAVA – Oxyfresh on eläinlääkäreiden suosittelema jo yli 25 vuoden ajan. Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh-tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. 

 

Käyttö

​Poista ensin lemmikin mahdolliset jätökset ja näkyvä lika, suihkuta sitten Oxyfresh-hajunpoistajaa kohteeseen. Oxyfresh on niin hellävarainen, että sitä voi suihkuttaa jopa koiran tai kissan turkkiin! 

Koostumus

Water/Aqua (vesi), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Potassium Phosphate (kaliumfosfaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidi), Chlorophyllin-Copper Complex (klorofylliini-kuparikompleksi).

Vegaaninen.

Valmistusmaa USA.

Käyttäjien kokemuksia

bottom of page