top of page
Oxyfresh Pet Deodorizer Hajunpoistaja lemmikeille

Oxyfresh Advanced Pet Deodorizer Spray

Hajunpoistaja lemmikkikotiin

Poistaa epämiellyttävät hajut tekstiileistä, jopa minuutissa! Tehokas hajunpoistosuihke poistaa lemmikin eritteiden hajut ja muut häiritsevät tuoksut sohvista, verhoista, matoista ja makuualustoista. Hajusteeton.

Koko 473 ml

Ovh. 24,90 €

Lemmikkikodin tekstiilien ja huonekalujen tehokas raikastaja!

Oxyfresh Pet Deodorizer on myrkytön hajunpoistoaine, joka on kehitetty poistamaan lemmikkieläinten jättämät epämiellyttävät hajut.

  • NOPEA HAJUNPOISTO – Oxyfresh-hajunpoistajan sisältämä patentoitu Oxygene® ei peitä koiran tai kissan jättämiä hajuja keinotekoisesti, vaan eliminoi ne tehokkaasti jopa 60 sekunnissa. Ei minuuttien odottelua, vaan välitöntä raikkautta! 

  • MONIKÄYTTÖINEN – Raikasta matot, verhot, sohvat ja nojatuolit, sängynpatjat, lemmikkien makuualustat ja pedit, auton penkit ja matot...

​​

  • HAJUTON – Hajusteettomana sopii myös allergiakotiin ja hajusteyliherkille.

  • LUOTETTAVA – Oxyfresh on eläinlääkäreiden suosittelema jo yli 30 vuoden ajan. Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh-tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. 

 

Käyttö

​Poista ensin lemmikin mahdolliset jätökset ja näkyvä lika, suihkuta sitten Oxyfresh-hajunpoistajaa kohteeseen. Oxyfresh on niin hellävarainen, että sitä voi suihkuttaa jopa koiran tai kissan turkkiin! 

Koostumus

Water/Aqua (vesi), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Potassium Phosphate (kaliumfosfaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidi), Chlorophyllin-Copper Complex (klorofylliini-kuparikompleksi).

Vegaaninen.

Valmistusmaa USA.

Käyttäjien kokemuksia

bottom of page