top of page
Oxyfresh Dental Gel Toothpaste

Oxyfresh Premium Pet Dental Gel Toothpaste

Hammasgeeli koiran ja kissan hammashoitoon

Monipuolinen hammasgeeli, joka sisältää aloe veraa, puhdistaa hampaat, raikastaa hengityksen, ehkäisee plakin ja hammaskiven muodostumista ja hoitaa hellästi ikeniä. Geeliä on helppo levittää ienrajaa pitkin sormella tai sormihammasharjaa apuna käyttäen. Geeli on hajusteeton ja makuaineeton.

Koko 113 g

Ovh. 21,90 €

Monipuolisin hammasgeeli koiran ja kissan suun ja hampaiden hoitoon!

"Must-have" hampaiden ja suun hoitotuote koirille ja kissoille! Oxyfresh hammasgeelin ainutlaatuinen koostumus pitää hengityksen raikkaana, torjuu iensairauksia sekä parantaa suun yleistä terveyttä.

Kolmanteen ikävuoteen mennessä 70% kissoista ja 80% koirista kärsii jo jonkinlaisista suun ongelmista tai sairauksista. Suuhygienian säännöllinen kotihoito Oxyfreshillä auttaa ylläpitämään koirasi ja kissasi hyvinvointia.

 • RAIKASTAA HENGITYKSEN – Oxyfreshin sisältämä patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja toisella hajulla, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti. Vastaavaa ei muissa lemmikkien hammasgeeleissä tai hammastahnoissa ole! 
   

 • EHKÄISEE HAMMASKIVEÄ JA PLAKKIA – Yleisin syy koiran tai kissan pahanhajuiseen hengitykseen on hampaiden pinnalle kertynyt bakteerikerros eli plakki ja siitä muodostunut hammaskivi, sekä niiden seurauksena syntynyt ientulehdus. Oxyfreshin ensiluokkaiset ainesosat hajottavat bakteereja, jotka aiheuttavat plakin ja hammaskiven muodostumisen.
   

 • HOITAA IKENIÄ – Rauhoittaa ikenien ja suun ärsytystä. Edistää haavojen paranemista, neutraloi bakteereja ja kosteuttaa kudoksia.
   

 • HELPPO KÄYTTÄÄ – Harjata vaiko eikö? Päätä itse! Levitä hammasgeeliä sormenpäällä lemmikin ienrajaan ja jätä vaikuttamaan, harjaaminen ei ole välttämätöntä. Voit käyttää geeliä myös sormiharjan tai hammasharjan kanssa.

​​​

 • HAJUTON JA MAUTON – Ei sisällä makuaineita tai hajusteita, joten käyttö onnistuu temperamenttisten lemmikkien kanssa. 
   

 • TURVALLINEN – Hellä herkille limakalvoille. Ei sisällä väriaineita, alkoholia tai vahvoja kemikaaleja. Vain laadukkaimpia ja turvallisia ainesosia, joilla on merkitystä lemmikin suun terveydelle.
   

 • LUOTETTAVA – Oxyfresh on eläinlääkäreiden suosittelema jo yli 25 vuoden ajan. Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh-tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. Jos olet jo kokeillut kaikkea muuta, suosittelemme kokeilemaan Oxyfreshiä! 

Käyttö

Oxyfresh Hammasgeelin käyttö on helppoa ja nopeaa. Ota herneen kokoinen määrä geeliä sormelle ja levitä suoraan koiran tai kissan hampaisiin sekä ienrajaan. Siinä kaikki! Geeli jätetään suuhun vaikuttamaan, harjaaminen ei ole välttämätöntä. Jos haluat, voit käyttää sormiharjaa tai hammasharjaa.

 

Saadaksesi täyden hyödyn, käytä vähintään joka toinen päivä, mieluiten päivittäin.

Oxyfresh hammasgeeliä voidaan käyttää yksinään tai yhdessä juomaveteen sekoitettavan Oxyfresh liuoksen tai Oxyfresh hammassuihkeen kanssa, jolloin vaikutus tehostuu.

Oxyfresh on turvallinen myös pennuille. Voit aloittaa hammasgeelin käytön heti kun pennun hampaat ovat vaihtuneet. 

Koostumus

Water/Aqua (vesi), Chondrus Crispus (karrageeni), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Aloe Barbadensis Leaf Juice (aloe-lehtimehu), Chamomilla Recutita Matricaria Extract (kamomillauute), Methylparaben (metyyliparabeeni), Propylparaben (propyyliparabeeni).

Vegaaninen. Gluteeniton.

Valmistusmaa USA.

Käyttäjien kokemuksia

Koira ja Oxyfresh hammasgeeli.
Oxyfresh Pet Dental Gel hammasgeeli kokemuksia
Kissa ja Oxyfresh hammasgeeli.
bottom of page