top of page
Oxyfresh Dental Spray

Oxyfresh Premium Pet Dental Spray

Hammassuihke koiran ja kissan suuhygienian hoitoon

Hammassuihke on nopea ratkaisu lemmikin pahanhajuiseen hengitykseen ja plakin sekä hammaskiven ehkäisyyn. Suihkauta päivittäin lemmikin hampaisiin ja ienrajaan estämään plakin muodostumista, vähentämään parodontaalisia (hampaan kiinnityskudosten) ongelmia ja hoitamaan ikenien terveyttä. Hammassuihke on hajusteeton ja makuaineeton.

Koko 89 ml

Ovh. 17,90 €

Oxyfresh hammassuihke koiran ja kissan hammaskiveen – nopeasti raikas suu! 

Haiseeko koirasi tai kissasi suu? Jos lemmikilläsi on pahanhajuinen hengitys, yleisimpänä syynä siihen on hammaskivi. Oxyfreshin ainutlaatuinen koostumus hajottaa hammaskiveä aiheuttavia bakteereja ja raikastaa nopeasti pahanhajuisen hengityksen.

Kolmanteen ikävuoteen mennessä 70% kissoista ja 80% koirista kärsii jo jonkinlaisista suun ongelmista tai sairauksista. Suuhygienian kotihoito Oxyfreshillä auttaa vähentämään koiran ja kissan suusairauksia taistelemalla plakkia ja hammaskiveä vastaan. Siksi lemmikin hampaiden päivittäinen hoito on tärkeää!

  • RAIKASTAA HENGITYKSEN – Sinkki ja patentoitu Oxygene® yhdessä eivät peitä pahoja hajuja toisella hajulla, vaan neutralisoivat bakteerien aiheuttamat hajut nopeasti ja turvallisesti. Vastaavaa ei muissa lemmikkien hammassuihkeissa ole!

  • EHKÄISEE HAMMASKIVEÄ JA PLAKKIA – Yleisin syy koiran tai kissan pahanhajuiseen hengitykseen on hampaiden pinnalle kertynyt bakteerikerros eli plakki ja siitä muodostunut hammaskivi, sekä niiden seurauksena syntynyt ientulehdus. Oxyfresh hajottaa bakteereja, jotka aiheuttavat plakin ja hammaskiven muodostumisen.

  • HELPPO KÄYTTÄÄ – Muutama suihkaus lemmikin hampaisiin ja ienrajaan, muuta ei tarvita!
    ​​

  • HAJUTON JA MAUTON – Suihke on hajustamaton ja makuaineeton, joten sen käyttö luonnistuu myös temperamenttisten koirien ja kissojen kanssa.

  • TURVALLINEN – Ei ärsytä herkkiä limakalvoja. Ei sisällä alkoholia, vahvoja kemikaaleja, ksylitolia, minttua, teepuuöljyä, neilikkaöljyä tai keinotekoisia hajujen peiteaineita. Vain 100 % turvallisia ja laadukkaimpia ainesosia, joilla on merkitystä lemmikin suun terveydelle.

  • LUOTETTAVA – Oxyfresh on eläinlääkäreiden suosittelema jo yli 30 vuoden ajan. Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh-tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. Jos olet jo kokeillut kaikkea muuta, suosittelemme kokeilemaan Oxyfreshiä! 

Käyttö

Suihkauta koirasi tai kissasi hampaisiin ja ienrajaan molemmille puolille – muuta ei tarvita!

 

Hammassuihke raikastaa hengityksen nopeasti. Päivittäin käytettynä suihke ehkäisee plakin ja hammaskiven muodostumista sekä ylläpitää tervettä ienkudosta. Kätevä suihkepullo kulkee myös näppärästi matkalla mukana! 

Voidaan käyttää yksinään tai yhdessä Oxyfresh hammasgeelin tai Oxyfresh juomaveteen lisättävän liuoksen kanssa, jolloin vaikutus tehostuu.

Oxyfresh on turvallinen myös pennuille. Voit aloittaa hammassuihkeen käytön heti kun pennun hampaat ovat vaihtuneet. 

 

Koostumus

Water/Aqua (vesi), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Zinc Acetate (sinkkiasetaatti), Sodium Citrate (natriumsitraatti), Chlorophyllin Copper Complex (klorofylliini kuparikompleksi), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Potassium Sorbate (kaliumsorbaatti).

Vegaaninen. Gluteeniton. 

Valmistusmaa USA.

Käyttäjien kokemuksia

bottom of page