top of page
Oxyfresh Water Additive Liuos koiran ja kissan suuhygienan hoitoon

Oxyfresh Premium Pet Water Additive

Hammasliuos koiran ja kissan suuhygienian hoitoon

Juomaveteen lisättävä riittoisa hammasliuos on vaivattomin ratkaisu lemmikkisi raikkaaseen hengitykseen sekä plakkia ja hammaskiveä vastaan. Lisää vain pieni määrä liuosta koiran tai kissan juomaveteen ja siinä kaikki! Harjaamista ei tarvita.

Hajusteeton ja makuaineeton.

Koot 89 ml, 237 ml, 473 ml, 3,8 l.

Ovh. alk. 14,90 €

Oxyfresh hammasliuos on suosituin ja helppo apu lemmikin pahanhajuiseen hengitykseen!

Tassutteleeko teilläkin varsinainen haisuliini? Jos koirallasi tai kissallasi on pahanhajuinen hengitys, se johtuu useimmiten hammaskivestä. 

 

Suuhygienian kotihoito Oxyfreshillä auttaa vähentämään koiran ja kissan suusairauksia taistelemalla plakkia ja hammaskiveä vastaan. Kolmanteen ikävuoteen mennessä 70% kissoista ja 80% koirista kärsii jo jonkinlaisista suun ongelmista tai sairauksista. Siksi lemmikin hampaiden päivittäinen hoito on tärkeää!​
 

  • VÄHENTÄÄ HAMMASKIVEÄ JA PLAKKIA – Yleisin syy koiran tai kissan pahanhajuiseen hengitykseen on hampaiden pinnalle kertynyt bakteerikerros eli plakki ja siitä muodostunut hammaskivi, sekä niiden seurauksena syntynyt ientulehdus. Oxyfreshin patentoitu yhdistelmä Oxygeneä® ja sinkkiä torjuvat bakteereja, jotka aiheuttavat plakin ja hammaskiven muodostumisen.

  • RAIKASTAA HENGITYKSEN – Oxyfreshin sisältämä Oxygene® ei peitä pahoja hajuja toisella hajulla, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti. Vastaavaa ei ole muissa lemmikkien juomaveteen lisättävissä liuoksissa tai suuvesissä.

  • RIITTOISA, HELPPO KÄYTTÄÄ – Juomaveteen lisättävä hammasliuos tarjoaa helpon tavan suuhygienian hoitoon – lisäät vain tilkan (1 korkillinen 1 litraan) liuosta vesikulhoon ja siinä kaikki! 
    ​​

  • HAJUTON JA MAUTON – Liuos on 100 % hajustamaton ja makuaineeton, joten nirsoinkaan koira tai kissa ei edes huomaa, että juomavedessä on liuosta. 
     

  • TURVALLINEN – Ei ärsytä herkkiä limakalvoja. Ei sisällä alkoholia, vahvoja kemikaaleja, ksylitolia, minttua, teepuuöljyä, neilikkaöljyä tai hajujen peiteaineita. Vain turvallisia ja laadukkaimpia ainesosia, joilla on merkitystä lemmikin suun terveydelle.

  • LUOTETTAVA – Oxyfresh on eläinlääkäreiden suosittelema jo yli 30 vuoden ajan. Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh-tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. Jos olet jo kokeillut kaikkea muuta, suosittelemme kokeilemaan Oxyfreshiä! 

 

Käyttö

Lisää yksi korkillinen (5 ml) Oxyfresh Water Additive Hammasliuosta yhteen litraan. Pienempään vesikuppiin annostus samassa suhteessa, eli esim. puolen litran vesikuppiin 1/2 korkillista ja 2,5 dl:n vesikuppiin 1/4 korkillista. Älä yliannostele.

 

Lisää liuosta jokaisella vesikulhon täyttökerralla. Päivittäinen käyttö raikastaa lemmikin hengityksen, auttaa torjumaan hammaskiveä ja iensairauksia sekä parantaa suun yleistä terveyttä. 

Yhdestä pullosta riittää 94:ään litraan juomavettä (473 ml:n pullo).

Liuosta voidaan käyttää yksinään tai yhdessä Oxyfresh hammasgeelin tai Oxyfresh  hammassuihkeen kanssa, jolloin vaikutus tehostuu.

Oxyfresh on turvallinen myös tiineille ja imettäville koira- ja kissaemoille sekä pennuille. Pennulle voit aloittaa hammasliuoksen käytön heti kun maitohampaat ovat vaihtuneet.

Liuos sopii käytettäväksi myös lemmikkien juoma-automaateissa. Poista kuitenkin mahdollinen hiilisuodatin, ettei se suodata pois liuoksen aktiivisia ainesosia.

Koostumus

Water/Aqua (vesi), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Zinc Acetate (sinkkiasetaatti), Sodium Citrate (natriumsitraatti), Chlorophyllin-Copper Complex (klorofylliini-kuparikompleksi), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidi), Potassium Sorbate (kaliumsorbaatti).​

Vegaaninen. Gluteeniton.

Valmistusmaa USA.

Käyttäjien kokemuksia

Kaksi hauvaa vesikupin äärellä.
Oxyfresh kokemuksia
Kissa juo vettä, jossa Oxyfresh-liuosta.
bottom of page