top of page
Search

Lemmikin hampaiden hoito-opasMiksi lemmikin suuhygieniasta tulisi huolehtia?

  • ientulehdukset ovat yleisiä lemmikeillä, mutta niitä pystyy välttämään pitämällä hampaat puhtaana

  • pitkään jatkuneen ientulehduksen seurauksena voi olla jopa hampaan irtoaminen

  • hoitamattomat suusairauden altistavat hammasongelmien lisäksi vakaville sisäelinsairauksille

  • suusairaudet hankaloittavat esimerkiksi sydänsairauksien ja diabeteksen hoitoa


Kuinka paljon lemmikin kärsivät erilaisista suun ongelmista kolmanteen ikävuoteen mennessä?

Miten lemmikin suuhygieniasta voi pitää huolta?

Kuten ihmisillä, myös lemmikeillä, tehokkain tapa huolehtia suuhygieniasta on hampaiden harjaus. Hampaiden harjaus kannattaa aloittaa jo pentuna, jolloin lemmikki tottuu toimenpiteeseen helpommin. Hampaiden harjauksen harjoittelu kannattaa aloittaa hampaiden ulkopinnalta. Kun ulkopintojen harjauksen on opittu, voidaan aloittaa muiden pintojen harjaus. Muista palkita lemmikiäsi sekä harjauksen aikana että kun olette valmiit.


Kaikki lemmikit eivät hyväksy hampaiden harjausta ollenkaan. Toisinaan omistajan elämän voi olla niin kiireistä, ettei lemmikin hampaiden harjaukselle löydy aikaa. Silloin Oxyfresh hammasliuos, - geeli ja - suihke ovat helppo vaihtoehto lemmikin suuhygienian hoitoon.


Plakki on yleisin syy pahanhajuiseen hengitykseen

Yleisin syy koiran tai kissan pahanhajuiseen hengitykseen on hampaiden pinnalle kertynyt bakteerikerros eli plakki ja siitä muodostunut hammaskivi, sekä niiden seurauksena syntynyt ientulehdus. Oxyfreshin patentoitu yhdistelmä Oxygeneä® ja sinkkiä torjuvat bakteereja, jotka aiheuttavat plakin ja hammaskiven muodostumisen.


Raikas hengitys ja puhtaat hampaat on jokaisen lemmikin oikeus

Lemmikit ansaitsevat raikkaan hengityksen, puhtaat hampaat ja terveet ikenet – kuten me ihmisetkin! Turvalliset ja edistykselliset Oxyfresh-tuotteet ovat lempeitä ja tehokkaita ilman vaarallisia ainesosia. Oxyfresh-tuotteet ovat hellävaraisia, tuoksuttomia, alkoholittomia ja ilman sekä valkaisu- että lisäaineita.


Eläinlääkäreiden ja lemmikkien omistajien suosittelema"16-vuotias kissani ei huomaa Oxyfresh-hammasliuosta juomavedesta ollenkaan, vaan juo aivan normaalisti. Suosittelen hampaiden harjauksen lisäksi käyttämään Oxyfresh-hammasliuosta lemmikin juomavedessä."

Eläinlääkäri Pirkko Hämeenoja

Eläinklinikka EHYT

"Kun Oxyfresh-hammasliuoksen avulla vähennän todennäköisyyttä esimerkiksi plakin muodostumiselle, joten miksen ottaisi liuosta käyttöön Buddylle."

Emilia,

Buddy-koiran omistaja

"Hammasliuos antoi juuri sen, mitä tarvitsimme eli vaivattoman ratkaisun Felixin suuhygienian hoitoon."

Hanna-Sofia,

Felix-kissan omistaja

Oxyfresh Premium Pet Water Additive

Hammasliuos koiran ja kissan suuhygienian hoitoon

Juomaveteen lisättävä riittoisa hammasliuos on vaivattomin ratkaisu lemmikkisi raikkaaseen hengitykseen. Liuos ehkäisee myös plakin ja hammaskiven muodostumista. Lisää vain pieni määrä liuosta koiran tai kissan juomaveteen! Liuos ei sisällä hajusteita tai makuaineita, joten nirsoinkaan lemmikki ei huomaa sitä.


Oxyfresh Premium Pet Dental Spray

Hammassuihke koiran ja kissan suuhygienian hoitoon

Hammassuihke on nopea ratkaisu lemmikin pahanhajuiseen hengitykseen ja plakin sekä hammaskiven ehkäisyyn. Suihkauta päivittäin lemmikin hampaisiin ja ienrajaan estämään plakin muodostumista, vähentämään parodontaalisia (hampaan kiinnityskudosten) ongelmia ja hoitamaan ikenien terveyttä. Hammassuihke on hajusteeton ja makuaineeton.


Oxyfresh Premium Pet Dental Gel Toothpaste

Hammasgeeli koiran ja kissan hammashoitoon

Monipuolinen hammasgeeli, joka sisältää aloe veraa, puhdistaa hampaat, raikastaa hengityksen, ehkäisee plakin ja hammaskiven muodostumista ja hoitaa hellästi ikeniä. Geeliä on helppo levittää ienrajaa pitkin sormella tai sormihammasharjaa apuna käyttäen. Geeli on hajusteeton ja makuaineeton.


Oxyfresh Premium Toothbrush Kit

Sormihammasharjat

Pakkauksessa kuusi joustavaa ja pitäväpintaista silikonista sormihammasharjaa, joilla helppo puhdistaa plakkia ja samalla hieroa hellästi ikeniä. Sormiharjan kanssa suositellaan käytettäväksi Oxyfresh geelihammastahnaa. Harjat ovat mauttomia ja BPA-vapaata silikonia. Harjat voi pestä astianpesukoneessa.


Oxyfresh Premium Pet Dental Kit

Kokeilupakkaus

Kokeilupakkaus sisältää matkakokoiset Oxyfresh Pet Water Additive Hammasliuoksen (89 ml), Oxyfresh Pet Dental Gel Toothpaste Hammasgeelin (28 g) sekä kolme helppokäyttöistä sormihammasharjaa. Liuos ja geeli ovat sekä hajusteettomia että makuaineettomia. Sormiharjat ovat BPA-vapaata silikonia ja ne voi pestä astianpesukoneessa.

bottom of page